- Forestillinger

Logo
enlargeenlargeenlarge

Velkommen til Svanen dansk-tjekkisk dukketeaters hjemmeside

 

Svanen så dagens lys for første gang i 1993 og har siden optrådt på skoler, i børnehaver, på biblioteker, i kultur- og forsamlingshuse, i kirker og på teatre over hele landet samt på teaterfestivalerne: Børneteaterfestivalen, Horsens Børneteater Festival, Silkeborg Internationale Dukketeaterfestival, Helsingør Familieteaterfestival, Dukketeaterfestivalen i Skørping, Fredericia Dukketeaterfestival, International Dukketeater-festival i Svaneke på Bornholm, den internationale teaterfestival Theatre European Regions i Hradec Králové (Tjekkiet), den internationale gadeteaterfestival Udødelige Klovne i Prag (Tjekkiet) og ”European Fairy Tale Festival” i Essen (Tyskland). Derudover har vi, inviteret af den danske ambassade i Canada, repræsenteret Danmark på vinterfestivalen ”Winterlude 2000” i Ottawa (Canada) og i oktober 2007 har vi, i forbindelse med Dronning Margrethes og Prins Henriks statsbesøg, optrådt på The world puppet festival under Gyeongju world culture expo 2007 i Sydkorea. Og i maj 2015 har vi spillet på "Internationale Kinder- und Jugendbuchwochen" i Köln, Tyskland og i september 2015 spillede vi "Marionetspilleren" på Den Danske Ambasade i Berlin, Tyskland, i forbindelse med Nordisk Kulturfest 2015. Dette var gjort muligt af Kultursekretariatet i Odense Kommune som en del af et partnerskab mellem Ambasaden i Berlin i forbindelse med fejringen af Carl Nielsens 150 års fødselsdag.

 

I sæson 2017/18 sender vi 10 forestillinger på turné, nemlig: ”Svinedrengen”, ”Marionetspilleren”, ”Hvad fatter gør det er altid det rigtige”, ”Snehvide”, "Lille Claus og store Claus”, "Klods-Hans", "Eventyret om dronning Dagmar", "Lille Carl" samt vores nye forestillinger "Nattergalen" og "David og Goliath".

Og derudover kan vi præsentere TeaterTraileren. En trailer hvorfra vi kan spille ”Hvad fatter gør det er altid det rigtige”, ”Lille Claus og Store Claus” og "Klods-Hans" udendørs. I parken, på gågaden, på torvet, til sportsfesten, til kulturnatten, i skolegården, til julemarkedet ..... ja, kun fantasien sætter grænsen. 

 

Kig dig omkring i undermenuerne til venstre.

 

God fornøjelse!

 

Med venlig hilsen

 Kim Westi